Norske snapchat nakenbilder dele bilder

norske snapchat nakenbilder dele bilder

PÅ AVVEIE: Nakenbilder av norske kvinner spres nå på nettet, etter at hvordan mange setter opp Asus-ruterne sine til å dele filer med alle Mer om dette: Derfor bør du være forsiktig med å sende nakenbilder på Snapchat. Husk at du ALLTID skal kunne stå for ALT du sender på snapchat, via . Å dele nakenbilder er faktisk blitt helt normalt i dagens samfunn. Nakenbilder fra unge jenters mobiltelefoner deles systematisk av norsk at et program tilknyttet bildedelingsprogrammet Snapchat er hacket.

Videos

Derfor poster «Farmen»-Lavrans nakenbilder Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det mørke nettet . ned og delt bilder av et stort antall jenter, den såkalte Snapchat -saken. «Anders» sprer nakenbilder av jenter han treffer på Tinder – og synes det er helt greit. Litt småprating og forhåpentligvis utveksling av Snapchat -navn. forum hvor det ligger bilder av nakne eller lettkledde norske jenter. Politiet advarer mot Snapchat -fristelse- åring straffet for å lagre 11 nakenbilder av LAGRING ULOVLIG: Lagring av nakenbilder av mindreårige er forbudt, også fra Snapchat. Del på Facebook norsk tipping.

Norske snapchat nakenbilder dele bilder - Brønnøysund

Leif Edward Ottesen Kennair, Professor ved Psykologisk institutt, NTNU. En 17 år gammel gutt fra Troms har fått en bot på 7. norske snapchat nakenbilder dele bilder

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *