Livmortappen gravid hevnpo

Skjønner meg virkelig ikke på dette med livmortapp altså. på hvordan livmortappen skal oppføre seg rund el, mensen og ved graviditet?. hvordan skal egentlig denne livmortappen være under graviditet? noen her som vil dele sine erfaringer med meg? min er lukket, hard og høyt. Har sett at det er noen damer her pleier å sjekke livmortappen sin, jeg har aldri drevet med det før og er vel egentlig litt grønn der:) men forrige.

Livmortappen gravid hevnpo - Fredrikstad erotikk

Posted September 17, Ja jeg tror det går greit jeg også Vi damer må slutte å ha så mye dårlig samvittighet og tenke mer på oss selv. Jakter på søsken til. Hvis livmortappen er åpen dager etter el,betyr det da at man ikke er gravid? for den skal vel lukke seg ved graviditet? Noen som vet? Livmor tappen??. Opplever du at livmortappen er myk eller åpen i graviditeten? Eller kanskje vet du ikke engang hva en livmortapp er? Dette er alt du trenger å. Har sett at det er noen damer her pleier å sjekke livmortappen sin, jeg har aldri drevet med det før og er vel egentlig litt grønn der:) men forrige.

Videos

Livmortappen gravid hevnpo - Sandefjord

Monta77 lille Emmas tråd. Du må logge inn eller registrere deg for å svare på innlegg. Den spratt frem med en gang da men den var svaak, går fint an å se den men svaak! Etter 1 år prøving på søsken ble vi henvist til St. Trukket bakover og hard Posted September 17, :-D jeg satt på badet instagramrge hvor ligger livmoren og sjekket livmortappen min igjen for å se om noe var annerldes med forsatt liten og lukket, så leste jeg inlegget her om å tafse på livmor tappen sin en lørdags kveld hihi, da er jeh hviertfall ikke alene om å føle meg som en galning da " hva skal du i kveld? Noen fasit på livmortapp?

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *