Konstant stikker i underlivet

konstant stikker i underlivet

Mensen er unormal, jeg må konstant på do, og det stikker i underlivet - er dette farlig?. Men har funnet ut etterhvert at dette er konstant og ikke luft. er vondt når det blir trykk på magen eller jeg strekker med. Lest om blærekatarr/  Snart uke 39 og vondt i maven. - Graviditet. Dette prøver underlivet ditt å fortelle deg. Sjekk hva plagene kan bety. Profilbilde. Publisert Silje Bjørnstad | Journalist. a ANNONSE. Mensen er unormal, jeg må konstant på do, og det stikker i underlivet - er dette farlig?. Dersom du får blødninger utenom menssyklus, akkompagnert av stikkende smerter i underlivet, kan dette være cyster på eggstokkene som. Så dum som jeg var tok jeg p sprøyte og fikk smerter og blødninger omtrent konstant fra og med november av. Smertene kjentes også som om. konstant stikker i underlivet

Videos

Smerter i underlivet

Konstant stikker i underlivet - Skudeneshavn

De kom ca hvert 2 minutt, og varte i over ett minutt, men da jeg stod opp forsvant kroppen tegning negerkuk. Les også:  «Mensen er brun og klumpete. Blæra kan også være irritert uten at det kan påvises noen spesifikk årsak. Husker du å vaske denne kroppsdelen? Musklene som er involvert er bekkenbunnsmusklene, som ligger rundt skjeden like innenfor åpningen. Du er her Lommelegen.

Konstant stikker i underlivet - Kragerø

Gjennom livet vil vi oppleve sykdom og plager - det er bare slik det er. Er skikkelig kjipt når en opplever slike problemer, og går virkelig utover sexlivet. Grunnene er mange: Noen tåler ikke laktose så bra, noen har allergier, mens andre ønsker å endre livsstil eller tenker på dyrene og miljøet. Uregelmessige blødninger og menssmerter Dersom du får blødninger utenom menssyklus, akkompagnert av stikkende smerter i underlivet, kan dette være cyster på eggstokkene som sprekker. Av personvernhensyn lagrer vi ikke kontakter på telefonen.

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *