Jenter snapchat naking jenter

jenter snapchat naking jenter

Profil på Snapchat deler drøye bilder av ungdommer. I sommerferien snakket jeg med en jente jeg ikke kjenner over Snapchat. Hun sendte nakenbilder til meg og jeg sendte ett til henne. Jeg tok. JEG ER NAKEN PÅ MYSTORY PÅ SNAPCHAT IDAG Add Fitfager på snapchat for å se hele mystoryen min. Slettes det aldri, tenk jente.

Jenter snapchat naking jenter - Hammerfest swingers

Når du er medlem, kan du også dele dine fortellinger og diskutere ulike emner i forumet — og mye mer! Hvis vi er i tvil blir bildet fjernet til det motsatte er bevist slik at vi da eventuelt kan opprette bildet på nytt. Meninger Har du sett meg naken? Man skal heller klippe til bildet. Her skal kun bilde av brukeren ligge og det skal fokuseres på ansiktet ditt, eller deg som person. Opp sann, det var feil brukernavn eller passord. Hvorfor blir det delt da? Sosiale medier-ekspert: – Snapchat -brukerne er blitt ofre for egen På sidens album kan en blant annet se bilder av ei naken jente i et. Der menn delte nakenbilder av jenter, delt opp i fylker. Hvis jeg deler et bilde av meg selv på Instagram, på Snapchat eller her på bloggen. Husk at du ALLTID skal kunne stå for ALT du sender på snapchat, via . Gutter er vel mer interessert i å spre bilder av jenter enn omvendt, men. jenter snapchat naking jenter

Jenter snapchat naking jenter - Lillestrøm

Men man sitter der og flørter, og bildene blir drøyere og drøyere. For jentekropp er det greit å ikke ha på seg BH så lenge man dekker til brystvortene. Er man usikker på om en av personene er under 12 år blir bildet slettet som alder. Snapchat går ut på å ta et bilde eller en liten videosnutt. Digitalredaktør: Bård Espen Hansen. Vel - i denne saken er det snakk om at et par hundre gutter utelukkende sitter på, og deler, bilder av jenter.

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *